Slotspel från skräckfilmens värld

Skräckfilmer är något som inspirerar allt möjligt med sitt tema och mål om att skrämma tittare. Detta utnyttjar spelutvecklarna idag och här kan du läsa om videoslots som är inspirerade av skräckfilmer. Så om du tycker om att spela på casino och är ute efter en läskig spelupplevelse bör du helt klart kolla in dessa spel för att se om det är något för dig.

Zombies

Zombies är en slot med 5 hjul och 20 vinstlinjer från NetEnt. Trots att detta spel inte är hämtat från en specifik skräckfilm kan man säga att det hämtar inspiration från alla de olika zombiefilmerna som finns där ute.

Spelet erbjuder gott om wilds då du på varje spin kan trigga en bonusfunktion där två zombiehuvuden dyker upp, vilket innebär att upp till sex wild-symboler kommer upp på hjulen. De riktiga storvinsterna ligger dock i freespin-läget där du får fem freespins och en multiplikationsbonus som ökar efter varje spin upp till 10x. Du kan spela från 0,20 euro per spin upp till 20 euro per spin. Spelet har en RTP på 97,2 %.

Psycho

Psycho är en spelautomat som är skapad av Universal och Next Generation Gaming. Det är en slot med 5 hjul och 25 vinstlinjer och det är svårt att missa att spelautomaten är baserad på skräckfilmen från 1960 med samma namn. Symbolerna i spelet hämtar inspiration från föremål i filmen och filmens karaktärer. Musiken påminner en hel del om de skräckinjagande tonerna som hörs i filmen och klassiska scener finns med i spelet vid speciella tillfällen.

Trots att det är möjligt att vinna en hel del under grundspelet med hjälp av den unika psycho wild-funktionen, där varje wild-symbol ger en multiplikationsbonus så är det i freespin-läget som du kan hämta de riktigt stora vinsterna. Får du 3 eller fler scatters når du freespin-läget där du kan få en multiplikationsbonus upp till 40x din vinst om du har lite tur. Du kan spela från 0,25 euro per spin upp till 62,50 euro per spin och Psycho har en RTP på 95,56 %.

A Nightmare On Elm Street

A Nightmare On Elm Street är en videoslot som är baserad på filmen med samma namn. Trots att vi mötte Freddy Kreuger första gången redan 1984 så är denna slot baserad på den version av filmen som släpptes 2010. Det är en slot med 5 hjul och 30 vinstlinjer från 888 och den hämtar gott om inspiration från filmen. En stor andel av symbolerna är hämtade från filmen och scener från filmen spelas upp när du skapar vinnande kombinationer med många av symbolerna.

Det finns tre olika bonusar i spelet, den första av dessa är ett freespins-läge som du triggar genom att få tre eller flera scatter-symboler på hjulen. Den andra bonusfunktionen är Never Sleep Again-bonusen vars symboler kan dyka upp på de tre mellersta hjulen. Om du får tre av dessa symboler så startas denna bonus där du kan vinna en jackpott om du har tur. Den tredje bonusfunktionen är en pick-win-bonus som sätter igång om du får en wild på det första och femte hjulet samtidigt. Du kan spela A Nightmare on Elm Street från 0,30 euro per spin upp till 300 euro per spin och spelet har en RTP på cirka 95 %.